Race säsong slut. Garage säsong börjar.

Hallå allihopa. Race säsongen 2011 är nu över och början på säsongen 2012 är redan igång. Norénracing har mycket som ska göras nu under vinterhalv året.

Racebussen som vi har ska göras iordning. Det ska byggas klart inne i bussen med bord, stolar, kyl å frys, skåp och diverse andra saker. Lastytrymmet ska byggas om helt å hållet. Kommer bli en tippbar ramp i som bilen ska stå på. Något tält kommer vi inte hinna med att bygga eftersom att bilen måste få kärlek den också. Så nästa år får det bli ett party tält till att börja med.

På racebilen finns det även grejer att göra och lite nya grejer kommer att inhandlas. Framvagnen ska vi göra iordning på något filurigt sätt. Geometrin i framvagnen stämmer inte riktigt har vår Crew Chief Pelle kommit fram till. Så detta ska göras iordning, vet ej hur han ska lösa det men om jag känner honom rätt så löser han det mesta utan vidare krångel.
Ny turbin ska inhandlas, den gamla hade gått sönder märkte vi när vi kom till Kjulas sista tävling.
Fronten på bilen måste plastas ihop och lackeras efter Pelles lilla resa ner i leka kulorna första tävlingen på Tierp.
Har lite ideér på om vi ska göra om lackeringen på bilen för att få den att synas bättre även när det inte är solljus ute. Men detta är inget som är klart. Som ni ser så har vi en hel del andra saker som måste gå före.

Som det ser ut just nu så åker vi full säsong i Super Comp Säsong 2012. Alla i teamet är hel laddade inför denna satsning och vi går för vinst i NDRS Serien och SDL Swedish Dragracing League.

Norénracing söker sponsorer som vill vara med och synas på bil, buss, team skjortor?? Är ni intresserade av ett sammarbete med oss så hör av er till Robin 076-7109891.

Hälsningar Norénracing.


RSS 2.0