Kjula Dragway.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering under helgen. Kom inte ut på internet varken med dongen eller mobilen.

Vi anlände till Kjula på Fredag vid klockan 18, Resning av tält och urlastning av bil. Hmm... något skrammlar från växellådan!!. Turbinen hade gått sönder, och ingen extra hade vi med oss. Ringde ett par samtal och fick tillslut tag på en turbin som vi fick låna av Håkan halmhatt Mattsson. Tackar så mycket för det!! :)

Första repan ut på lördagen vart mycket bättre än vad vi trodde, alla justeringar vi gjort på bilen gjorde utslag på engång. Vilket resulterade i nytt personbästa både för teamet och chauffören, 8,43 sekunder 260km/h. Sen att Robin nu åkt fortare än sin pappa Pelle någonsin gjort gjorde inte leendet mindre på läpparna när han kom tillbaka till depån.

Andra repan provade vi att höja startvarvet och se vad som händer. 8,43 sekunder 261 km/h.

Söndag och eliminering började med regn. Det vart inte allt för ihållande som tur var och körning blev det av.
Vi fick möta Jesper Stenberg i första rundan, ledaren av Mälardalen open serien. Vilket innebar att vi kunde ställa till det lite om vi slog ut honom. Men vi visste också att han har mycket snabbare bil än oss så Robin var tvungen att klippa honom på granen för att ha en chans. Det gjorde Robin mycket bra och rejält också. Robins 0,060 i reaktion mot Jespers 0,400 innebar ett försprång från start linjen med 0,340 skeunder. Det räckte inte hela vägen, Jesper före i mål på 7,70 skunder mor Robins 8,46 sekunder. Det får helt enkelt införskaffas ett lustgassystem om vi ska hänga med.

Detta var våran sista tävling för säsongen. Lite trist att behöva skippa Tierp 30-1 men vi sparar på bitarna och kommer laddade som aldrig förr in för säsongen 2012. Då vi går in för att åka full säsong i Super comp och kanske lite gäst spel i Pro street om tomten kommer med ett lustgassytem :).




Bild Lånad av Sami Wolfman Holm.

 

Bild lånad av Patrik Jacobsson


 

Bild lånad av Sami Wolfman Holm



Bild lånad av Sami Wolfman Holm



Bild lånad av Sami Wolfman Holm


Kjula Dragway 17-18 September!!

Nästa helg drar Norenracing ner till Kjula dragway för årets näst sista tävling. Denna gång ska vi försöka oss på klassen Unlimited (typ Pro Street). Kommer nog inte riktigt hänga med tidsmässigt med dem riktigt vassa åkarna, men tar man dem på granen så kan allting hända och det är de som vår käre chaufför måste göra.

Ikväll blir det garagemeck med bilen. Lite fyrlink som ska ställas om och mätas in inför nästa helg.

Så gott folk!!!! Kom gärna ner till Kjula Dragway och titta till hur det går för oss 17-18 September. Detta är också näst sista tävlingen för i år.

RSS 2.0